Keskkonnasõbralik pakendamine: Blacksunseti suund jätkusuutlikkusele – paberpakendid ja vähem jäätmeid

Blacksunseti jaoks on keskkonnasõbralik pakendamine oluline valik jätkusuutlikkuse suunas. Me kasutame paberist postipakendeid ja paberteipi loodusliku liimiga Me ei pakenda tooteid eraldi kilesse ega kasuta lisa pakkepabereid või kaunistusi.Blacksunseti jaoks on oluline, et emotsioon tuleks tootest endast, mitte sellest, kuidas see on pakendatud. Meie jaoks on tähtis, et pakendamisel kasutatav postipakend oleks taaskasutatav või edasi suunatav jäätmekäitlusesse (nt paberi ja pakendi konteinerisse), vähendades seeläbi ülearuste jäätmete teket. 

Postipakendid on 100% biolagunevad ja neil on Metsahoolekogu (Forest Stewardship Council ehk FSC) märgis ning kiri “Climate neutral company (powered by ClimatePartner)”.  Aga mida need täpselt tähendavad?

  1. Metsahoolekogu (FSC): FSC on rahvusvaheline mittetulundusühing, mis edendab vastutustundlikku metsamajandust. FSC märgisega tooted tähendavad, et need pärinevad FSC poolt sertifitseeritud metsadest, mis on majandatud keskkonna, ühiskonna ja majanduse aspektidest tasakaalustatud viisil. See tähendab, et meie kasutatavad paberist postipakendid on toodetud keskkonnasäästlikult ja vastutustundlikult, hoides ära metsade ülemäärast kahjustamist ning soodustades bioloogilise mitmekesisuse säilitamist.
  2. Climate neutral company (powered by ClimatePartner)see kiri näitab, et ettevõte on läbinud kliimastrateegia kõik viis sammu (süsiniku jalajälje arvutamine, eesmärgid vähendamiseks, vähendamise meetmete rakendamine, kliima projektide toetamine, läbipaistvus) ja saanud ClimatePartneri sertifikaadi Blacksunset kasutab pakendi materjale, mis on toodetud ettevõttes, mis jälgib oma toodete või teenuste pakkumiseks eespool mainitud viite sammu.

Blacksunseti põhieesmärk on pakkuda kvaliteetseid tooteid, mis on toodetud keskkonnasõbralikult ja vastutustundlikult. Meie valik paberist postipakendite ja loodusliku liimiga paberteipide kasutamine moodustab teise osas jätkusuutlikkuse suunas. Oma valikuga soovime näidata, et kvaliteet ja keskkonnasõbralikkus võivad käia käsikäes ning et meie kliendid saavad nautida meie tooteid, teades, et nad aitavad samal ajal ka keskkonda hoida. Üheskoos saab muuta maailma!