Rohelise energia märgis: Mis see on ja miks eelistada Eesti tootjaid nagu Blacksunset, kes kasutab rohelist energiat.

Roheline Energia

Rohelise energia märgis tähistab tooteid ja teenuseid, mis on toodetud kasutades taastuvaid energiaallikaid nagu päikese-, tuule- ja hüdroenergia. Eesti tootjate eelistamine, kes kasutavad rohelist energiat, aitab vähendada süsihappegaasi heitkoguseid ja keskkonnajalajälge, edendades samal ajal kohalikku majandust.

Blacksunset on pühendunud rohelise energia kasutamisele oma tootmises, et aidata saavutada kliimaneutraalsust ja vähendada keskkonnamõju. Selleks kasutame Eesti Energia rohelist energiat, mis tähendab, et tootmiseks tarvitame 100% taastuvatest energiaallikatest saadud elektrit. Soetades Blacksunseti tooteid, toetate väikese ettevõtte tegevust ja kohalikku majandust. 

Blacksunset on pühendunud keskkonnasõbralike toodete ja teenuste pakkumisele, mis ulatuvad PETA-Approved Vegan materjalidest kuni rohelise energia kasutamiseni tootmises. Kui valite Blacksunseti tooteid, saate olla kindel, et teie ostud toetavad keskkonnasõbralikke ja eetilisi praktikaid.

Kokkuvõttes annab rohelise energia märgis tarbijatele võimaluse teha keskkonna teadlikke valikuid ja toetada Eesti tootjaid, kes pühenduvad kliima neutraalsuse saavutamisele ja keskkonnakaitsele. Valides Blacksunseti tooteid, mis kasutavad Eesti Energia rohelist energiat, teete positiivseid samme keskkonna ja kohaliku majanduse toetamiseks.