Tartu Loometänav 2024 – Meie Teine Väljaskäik Oma Toodetega

29.juunil käisime Tartu linna päeva raames toimunud loometänaval Blacksunseti tooteid tutvustamas. See oli meie jaoks teine kord oma toodetega e-poest välja tulla. Kogu päev oli täis rõõmsaid hetki ning saime väärt kogemuse ja õppetunnid, millega järgmisel korral arvestame.

Ilm soosis üritust

Eelnevatel päevadel lubas laupäevaks vihma, aga thank God, et sadama ei hakanud ja ilm oli väga mõnus – just selline, mis sobis vabas õhus toimunud disainiüritusega. Loometänav toimus teist aastat ja seekord koos Tartu linna päevaga, mis tõi kohale palju külastajaid ja turiste.

Meie eesmärk ja strateegia

Läksime kohale oma eelneva kontseptsiooniga, et tooteid väga palju kaasa võtmiseks ette ei tee ning selle asemel suuname kliendid sooduskoodi ning tasuta tarnega e-poodi ostlema. Meie eesmärk on endiselt T-särke ja kangaskotte mitte valmis toota enne, kui ei ole tellimust. Nii väldime ületootmist ja raiskamist. Eelmisel üritusel Tartu Disainilaadal toimis see hästi, kuid seekord mitte. Põhjus oli selles, et üle 50% külastajatest olid välisturistid, kes tahtsid ikkagi särgi koha pealt kaasa haarata, mitte oma kodumaalt tellida. Seega jälle õppisime oma klientide ja nende vajaduste kohta, millega edaspidi arvestada saame.

Täname korraldajaid ja osalejaid

Aitäh HOPP disainipoe eestvedajale ning korraldajale Tiina Andronile, kes meile sellise suurepärase osalemisevõimaluse andis! Ilma tema ja kogu tiimi toetuseta ei oleks see päev olnud nii meeldejääv. Näeme järgmisel korral!

Kogemus ja rõõmsad hetked

Loometänav oli täis positiivseid emotsioone. Meie mustad T-särgid ja riidest kotid sõnumitega nagu “Never Trust a Paper Bag” ja “Õnn on siin” püüdsid paljude inimeste pilke ja tõid naeratuse näole. Samuti oli tore näha, kuidas lapsed ja täiskasvanud meie tooteid uudistasid.

Näeme järgmisel korral!