BlackSunset ja Tartu Disainipäev

Tartu Disainipäev 09.06.2024

BlackSunset on tuntud oma jätkusuutlikkuse ja e-poe müügikanalite kasutamise poolest. Meie brändi eesmärk on vältida ületootmist ja keskenduda pigem tellimustepõhisele tootmisele, et vähendada keskkonnamõju. Selle tõttu oleme pigem vältinud osalemist disainiüritustel või erinevatel laatadel, kuhu on risk toota liiga palju tooteid ette, teadmata kui paljud neist leiavad õnneliku omaniku.

Osalemine Tartu Disainipäeval tähendas meie jaoks suurt sammu ja valikute tegemist ületootmise osas. Valisime kuldse kesktee – tõime kaasa mõned tooted, et külastajad saaksid neid näha, katsuda ja proovida. Selline lähenemine toimis väga hästi ja saime ka positiivset tagasisidet.

Ürituse sujumine ja meie kogemus

Hoolimata esialgsest väiksest hirmust sujus üritus oodatust paremini. Väikesed viperused, millega kokku puutusime, andsid meile väärtuslikke õppetunde tulevasteks üritusteks. Kohal oli kogu tiim (Anti, Kaia ja Kati) ja tundsime, et meie esitlus oli väga hea esimese disainiürituse kohta. Lisaks oli hea tutvuda ka teiste Eesti disaineritega, kellest mõned osalesid oma kollektsiooniga tänavusel Estonian Fashion Festivalil.

Tänuavaldus

Suur tänu kõigile külastajatele ja ostjatele, kes meid Tartu Disainipäeval toetasid hea sõnaga ja viisid endaga kaasa meie t-särgi, kangaskoti või võtmehoidja! Teie tagasiside ja kohalolek andsid meile kindlust jätkata oma jätkusuutlikku teekonda. BlackSunset tänab teid toreda päeva eest! Kindlasti tahame ka tänada Tiina Andronit Disainipäeva korraldamise eest!