LOVE Eesti T-särgi tegin Sulle, eestlane.

See särk on inspireeritud sellest, kui olin mitmeid aastaid Eestist eemal ja mõistsin, miks mulle Eesti meeldib.

See särk räägib loo Eestist ja on just mõeldud Sulle, kui tahad rääkida sama lugu. Seda Eesti särki kandes tajud, kui tore on Eestis ühest otsast teise sõita ja kui vähe aega see tegelikult nõuab võrreldes teiste maadega. Hommikused ummikud, mis tegelikult on lühikesed hetked suurlinnade tundide kõrval. Olen teinud šašlõkki lõkkel, mille peale austraalane on öelnud “What kind of cooking is that?” ja peale maitsemist küsib juurde, sest see on omamoodi hea toiduelamus. Meil on lai valik seeni ja marju metsas, mida palmide maalt vist ei leiagi… Me oleme 20 minutilise autosõidu kaugusel loodusest, tee ainult RMK äpp lahti või mis iganes aja hetkel me sinna minna tahame, loodus on meie lähedal. Ja mis peamine, igaüks meist, kes on tulnud soojalt maalt tagasi puhkamast või mõnelt muult kaugemalt reisilt, siis see tunne, kui hingad esimesed sõõmud seda mõnusat Eesti õhku, on midagi erilist. Jah, meil on ka talv ja see esimese lume ootus on alati midagi müstilist ja paneb alati ahhetama ning tunneme sellest rõõmu. Kui talv on mõned kuud kestnud, hakkame me igatsema suve ja paljud lähevad reisile (kui sai veel). Samas usun, et iga eestlane läheb sinna igatsusest Eesti suve järgi, täitma seda tühimikku, mis talvega tekib. Talv on meil tore, aga neid sooje suveõhtuid päikeseloojanguga ei vahetaks ma ühegi teise riigi vastu välja. Selle särgiga, kallis eestlane, saad Sa jutustada seda, mida ei saa ühegi teise särgiga jutustada ükskõik, kus Sa ei asuks.
Selle pildi alt-atribuut on tühi. Failinimi on love-eesti-vai.png

Jälgi meid Facebookis

432 Converted