Shisha Studio T-shirt / T-särk

Shisha Studio T-shirt / T-särk

Kindlasti parimaid vesipiipe Tartus!!

Shisha Studio omab pikaajalist kogemust vesipiipude valmistamisel ning otsib ja arendab iga päev uusi nippe, et pakutavad vesipiibud oleksid enamat kui lihtsalt popsutamine. Erinevad maitsed, kvaliteetne tubakas, salapärased retseptid ja nipid  – kõik selleks, et kogemus oleks meeldejääv ning koostöö teiega pikaajaline (kui mitte igavene!).

Shisha Studio jaoks on oluline iga klient ning nende missiooniks on leida parim maitse, parim kokteil, parim tee igale kliendile ning kõnetada teda isiklikult, selliselt et ainuke emotsioon mis Studios jääks, oleks positiivne ja meeldejääv.

Shisha Studio pakub võimalust hubaselt tähistada privaatseid sündmusi, firmapidusid ja kõike muud Teie soovil. Meil jätkub ruumi kuni 60-le inimesele.

Külastage neid https://shishastudio.ee/

Valmistasime neile lahedad t-särgid sest logo ja ruumid on hubased, oleks lausa patt teenindajatel igava musta särgiga tööd teha.

Kui oled tüdinenud igavast särgist siis külasta meie E-poodi